"YOGA STRESS JE LIJF UIT"

Een dag heeft 24 uur en toch kom je altijd tijd te kort. Je merkt dat je steeds minder kunt hebben voordat jij je volledig overprikkeld voelt. Je bent sneller moe en voelt je vaker lusteloos. Je hoofd wil van alles, maar het komt je handen maar niet uit. Je bent altijd bezig om ervoor te zorgen dat iedereen om jou heen zich happy voelt en staat voor iedereen klaar. Wat ontzettend fijn voor al die mensen waar jij zo hard voor werkt.. en toch... Doe je dat dan ook voor jezelf? Hoe ziet jouw zelf-zorg eruit?

 

Misschien is het goed om jezelf weer eens te ‘ijken’. Te ervaren waar jouw balans zich bevindt en of je hier eigenlijk tevreden mee bent. Opnieuw te (her)kennen waar jouw grenzen liggen, zowel fysiek als mentaal. Alles draait om een gezond evenwicht tussen lichaam en geest. Het een kan immers niet zonder het ander.

 

Met een ruime achtergrond in de hulpverlening en jarenlange ervaring met yoga en meditatie kan ik je hier bij helpen.

"Yoga stress je lijf uit" is een cursus van 6 weken, waarin we elke wekelijks 90 minuten met een kleine groep en een thema aan de slag gaan. Tijdens deze cursus is er veel aandacht voor het maken van contact met je lichaam en met je adem. Te voelen hoe het werkelijk met je gaat en wat jij eigenlijk het liefst zou willen. Ik werk met methodieken vanuit yoga, meditatie en vanuit mijn ervaring in de psycho-sociale hulpverlening. In deze cursus is zelfinzicht een groot goed, maar maken we vooral ook tijd om (om onszelf) te lachen.

 

Wil je eerst meer informatie of vooraf kennismaken, dan is het natuurlijk mogelijk om eerst samen een orrienterend gesprek in te plannen. Het is altijd mogelijk om tussentijds een afspraak te maken voor een individueel gesprek als je daar behoefte aan hebt.

                  

Informatie over de tarieven vind je hier. Wil je meer weten of je opgeven voor de cursus? Neem gerust contact met mij op.