Wie ben ik?

Mijn naam is Titia Bolhuis en ik woon met mijn gezin sinds 2018 met veel plezier en tevredenheid in Zuidlaarderveen. Na een aantal jaren in de stad Groningen te hebben gewoond, voelde het goed om terug te keren naar een dorp zoals ik dat uit mijn jeugd ken.

 

In mijn werkende leven heb ik gewerkt op het gebied van welzijn en overheid en voelde met het verstrijken van de jaren dat dit niet meer bij mij past. Het moeten volgen van kaders waar ik niet achter sta en het welzijn van de medemens vastgelegd in beleid ging me steeds meer tegenstaan. Voor mij is iemands welzijn gekoppeld aan het individu en dat zich niet laat inperken door subsidie en regeltjes. Het werd een harnas dat mij te strak zat en wat ik (te) lang heb gedragen. Want als ik  mijzelf afvroeg waar ik voldoening en energie uit haalde, had het antwoord op die vraag weinig met mijn werk van doen.

 

Met een burn out in 2010 als middel, gaf mijn lijf een helder signaal af om te stoppen met dat wat mij teveel energie kostte. Sindsdien ben ik zoekende geweest in wat mij weer in balans brengt. Door yoga en meditatie te beoefenen maak ik contact met mijn drijfveren, mijn kracht tot creƫren, mijn energie en mijn plezier. Kortom, op die manier goed voor mijzelf te zorgen. Het heeft mij onder andere doen besluiten om in 2015 een opleiding tot yogadocent te volgen bij Arhanta Yoga ashram en volg ik de opleiding tot docent yin yoga bij hetzelfde instituut.

 

Graag wil ik anderen laten kennismaken met wat yoga en meditatie je kan brengen en hoe je dit op een nuchtere en humorvolle wijze kunt ervaren. Daarom heb ik mijn vaste baan losgelaten om mij te gaan richten op Sarva Yoga.

 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie of voor het volgen van een proefles. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

 

Met hartelijke groet,

 

Titia

 

 

 

Sarva Yoga

Zuidlaarderveen

Tel : 06 51931472

E-mail: info@sarva-yoga.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren