ERVARINGEN

 

Geen geklets, maar gelijk aan de slag bij de flow yoga. Heb fysiek zwaar werk en 'korte' spieren. Blessures liggen op de loer. Samen met (ook mannelijke) collega begonnen met yoga bij Titia. Word met de week soepeler en is ook goeie manier om te ontspannen in drukke werkweek.

A.K.

 

 

Een ontspannen sfeer, een fijne ruimte, en de mogelijkheid om in je eigen tempo en op eigen niveau (lees: niet zo flexibel/lenig 😉 ) mee te doen. Titia is op een rustige/kalme, maar duidelijke manier aanwezig, zeer prettig. …

M.M.

 

 

Na jaren niets aan beweging gedaan te hebben, heb ik de eerste stap gezet en begonnen aan yoga. De ruimte waarin de lessen plaatsvinden is mooi en prettig vormgegeven. De instructrice (Titia) kan goed per les bekijken waar de behoefte ligt en hierop inspelen. Laagdrempelig genoeg voor de beginner, uitdagend genoeg voor de meer ervaren deelnemers. Er wordt respectvol met elkaar omgegaan en er is een gemoedelijke sfeer.

A.W.

 

 

Heerlijk om iedere week bij Titia Yoga te volgen. Ik ben redelijk bekend met Yoga en heb nu zeer positieve ervaringen bij Sarva Yoga. Nuchter, ontspannen, relaxed en er wordt écht naar je geluisterd. Wat ik extra fijn vind is de rust in Titia haar stem. De helderheid, duidelijkheid en de verschillende houdingen worden zo duidelijk uitgelegd dat ik ze met mijn ogen dicht kan doen. Echt zalig!

J.H.

 

 

In een mooie rustige omgeving en stille studio yoga lessen volgen, zeker in deze corona tijd, is heerlijk! Titia geeft fijne rustige en relaxte lessen, met de duidelijke boodschap respect voor je eigen grenzen te hebben. Toch is er (bij mij) de uitdaging om telkens wat meer of verder te kunnen, op een ontspannen manier :-)

K.V.

 

 

Tijdens zwangerschapsyoga zorgt Titia voor afwisselende en fijne oefeningen die helpen soepel te blijven. Na de les voel ik me heerlijk ontspannen. Titia is altijd geïnteresseerd en past haar lessen flexibel aan naar behoefte van de deelnemers en zorgt daarbij voor een relaxte sfeer. Daarnaast heeft ze een rustige, nuchtere houding, kortom: een aanrader!

S.D.

 

 

Als broodnuchtere yoga-addict die houdt van flow & focus was het nogal lastig om een yogaschool te vinden die bij me paste. Vaak vond ik de benadering te soft en zweverig en gaven de lessen me te weinig uitdaging en soms klonk er housemuziek uit de boxen en was het meer gymnastiek dan yoga. Bij Sarva was het landen en blijven! Rustig, nuchter en binnen elke les ruimte voor elk niveau. Sinds september in fantastische studio in Kiel-Windeweer!​

R. D.​​​​​​