COACHING TRAJECT

Het begrip coaching is soms lastig te duiden. Er zijn ontzettend er veel verschillende coaches en iedereen biedt weer iets anders. Veel te kiezen hebben is helaas niet per definitie altijd beter, want hoe vind je dan iemand die past bij jou? In het oerwoud van coaches heb jij mij gevonden en misschien voel je dat het ergens in jou resoneert.

 

Voordat ik de sprong waagde om mij volledig te richten op Sarva Yoga, heb ik jaren gewerkt in de psychosociale hulpverlening. Het gaf mij veel voldoening om een stukje met iemand mee te mogen lopen en van betekenis te kunnen zijn. Ik worstelde echter met de beperkingen die mij opgelegd werden vanuit de beleidskaders (het hokjes-denken) en ik miste de bredere kijk op de mens. Want hoe je met jezelf omgaat uit zich in meer manieren dan alleen het rationele. Want waar kom je jezelf tegen in je lijf? Wat gebeurt er met jouw gevoel van zingeving en spiritualiteit?

 

Het aanbod bij Sarva Yoga is daarom breder dan alleen het voeren van een aantal gesprekken. Ik vul desgewenst mijn gereedschapskist aan met yoga, meditatie en reiki om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij jouw vraag. We maken samen een plan waarin wij onder andere afspraken maken over de frequentie, de duur en de kosten. Deze pakken we er regelmatig weer bij om te bepalen of we nog op de goede weg zitten.

 

Je kunt bij mij terecht wanneer:

  • je voelt dat je (te)veel stress ervaart;
  • je kampt met burn-out of hiervan herstellend bent;
  • je zoekend bent naar wie je eigenlijk bent of zou willen zijn;
  • je veel bezig bent met de vraag “wat wil ik nu eigenlijk?”

 

Voelt dit als iets wat bij jou zou kunnen passen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik verheug mij erop je te mogen ontmoeten!