Wie ben ik?


 

Mijn naam is Titia Bolhuis en ik woon sinds maart 2018 samen met mijn gezin in Zuidlaarderveen. Opgegroeid in het noorden van Groningen en na vele omzwervingen geland in het mooie Drenthe.

 

Na jaren te hebben gewerkt in de wereld van welzijn en overheid, werd het me steeds duidelijker dat deze wereld niet bij mij past. Het werken binnen de kaders en hierarchie wat hoort bij dit werkveld voelde voor mij als een te strak harnas. Een harnas wat ik enkele jaren te lang heb gedragen. Want als ik mijzelf de vraag stelde: "wat maakt mij nou echt energiek en enthousiast?", dan had het antwoord daarop weinig met mijn werk van doen.

 

Wat dan wél? Yoga! Sinds mijn burn-out in 2010 ben ik zoekende geweest in hoe mijn lichaam en geest weer meer in balans te krijgen. Door yoga en meditatie te beoefenen kom ik steeds meer tot mijn kern en tot dat wat mij drijft. Door bewust te ervaren wat er is, hier mild naar te zijn, kom ik tot mijzelf. Mij brengt het energie, plezier en een gezond gevoel.


Graag wil ik mensen laten kennismaken met de veelzijdigheid van yoga en hoe je dit met humor en op een nuchtere wijze kunt ervaren.  Dus heb ik mijn baan losgelaten om me te gaan richten op Sarva Yoga.

 

In 2015 heb ik de Yoga Teacher Training gedaan in de Arhanta Yoga ashram en volg ik de Yin yoga opleiding bij hetzelfde instituut.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens een proefles volgen, dan hoop ik je snel te mogen ontmoeten.

 

Met hartelijke groet,

 

Titia

 

 

 

Sarva Yoga

Zuidlaarderveen

Tel : 06 23539359

E-mail: info@sarva-yoga.nl